Материалите са събрани от различни сайтове и използвах този блог , за да систематизирам цялата събрана информация. Дано Ви е полезна!

PS: ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТ НА ОРИГИНАЛНИТЕ АВТОРИ!!!

събота, 25 февруари 2012 г.

Подаръци за Св.Валентин




Ако тази година нямате възможност за голям подарък, нямате идея какъв точно да купите или все не ви остава време сами да сътворите нещо, ви предлагаме лесна и бърза идея как все пак да изненадате люмия човек.



Опаковайте скъп или любим шоколад в декоративна хартия. До тук познато и обикновено. Но за да превърбете в по-специално нещо подаръка добавете копринена или велурена панделка. Направете щапма, която да прикрепите. Залепете копчета, камъчета или мъниста. Това ще ви отнеме само минута, но ефекта ще е много по-голям.

Източник: bhg
Разделителят за книга е малък елемент с голям заряд. Той е подходящ малък подарък за вечно четящия.За да си го направите сами нарисувайте два шаблона на сърце с приблизителна големина около 5 и 6 см. на всяко. Наложете шаблоните върху дебел и цветен картон и изрежете. Въху малкото сърце залепете декоративна хартия. Така имате две различни по размер и цвят сърца.
От опаковата страна на малкото сърце намажете лепило в горната част. След това залепете към голямото. Оставете добре да изсъхне. След това е готово за използване. Източник: marthastewart






Нестандартни валентинки




Вариант 1:
За да си направите нестандартна валентинка – плик, който се отваря с формата на сърце,
е необходимо да изрежете от бял картон и цветна хартия сърце с големина и форма по ваша преценка.
След това залепете двете части.
Оставете да изсъхне.
Поставете формата с цветната хартия от долу и сгънете както е показано на картинката –
сгънете горната част на долу и страничните към средата, а след това и последната част.
За да запечатате с клеймо използвайте цветна лепенка или червено фолио с формата на сърце.

Вариант 2:
Друга нестандартна идея за валентинка е форма, която ще изрази четири или повече пъти вашата любов. Това става благодарение на сгъвката като ветрило. Ето как да си го направите. Първо от цветен картон изрежете четири или повече на брой сърца като всяко следващо е малко по-голямо от предишното. Апликирайте ги с декоративна хартия. Добре е всяко сърце да е с различна шарка.
След това отново от цветен картон изрежете дълга лента за картичката. Размерите оставаме на вашето въображение и желание. С тънка линия и молив отбележете средата на вашата картичка. Сгънете лентата като ветрило. Необходимо е последното парче да е малко по-голямо от другите, защото то ще бъде като гръб на последното и най-голямо сърце от редицата.
След това залепете сърцата в пресечните точки от линията на сгъвката и линията на молива от центъра на картичката. При последното сърце внимавайте да не го залепите твърде нагоре и да е извън последната и най-висока част от ветрилото. Източник: marthastewart

0 коментара:

Публикуване на коментар

Blogger Wordpress Gadgets