Материалите са събрани от различни сайтове и използвах този блог , за да систематизирам цялата събрана информация. Дано Ви е полезна!

PS: ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТ НА ОРИГИНАЛНИТЕ АВТОРИ!!!

неделя, 26 февруари 2012 г.

Органайзер с бродерия


Въпреки че подготовката за книгата може да отнеме известно време , тя е много лесна за изпълнение. Всички страници и обложката се бродират по периметъра, както е показано по-долу на снимките. След което страниците се зашиват помежду си и се добавят към обложката. В страниците се поставя картон.
Необходими материали:Книгата се състои от 30 ленени страници
Конци  DMC 815Инструкции:1. Може да бродирате страниците на книгата, като използвате за целта „Аида“  или друг подходящ материал. Размерът на готовата книга зависи от материала и размерите на страниците, които сте избрали.


Размерът на предната обложка е примерно   11 х 13 см (4,3 „х 5,1″). На снимката по-горе, са отбелязани размерите.2. на снимките по-долу са показани примери за страниците на органайзера. Страниците са номерирани по следния начин: обложката е страница номер 1 , задната част на обложката е с номер 12.



3. Страниците се шият помежду си по начин, показан по-долу на снимката.


4. Долната част на страниците се оставя не зашита, за да се постави картона. Може да използвате всякакъв картон, дебел или тънък. След като приключите с картона, зашийте и останалата част на страниците.

 5. Правенето на обложката е по-различно от страниците, така че обърнете внимание на снимките по-долу:
 

6. Добавете страниците към обложката.

Вашата  книга-органайзер е готова:
Източник: www.violarium.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Blogger Wordpress Gadgets