- форма за венец
- цветна хартия
- ножица
- тиксо
- карфици
- тичинки
- тел
Обезателно вижте и:
Инструкции:
Започнете
с кръгла сторопорена лента, на която да забождате готовите цветя. Имате
две възможности – първата е да правите едно цвете, което да закачате,
така ще знаете какъв вид и цвят да направите след това. Ии втората
възможност е да направите много цветя, които след това да подреждате
отгоре. Следвайте следващите стъпки, за да се научите как да направите
различните видове цветя, с които да украсите венеца.
Инструкции за карамфил:
Вземете
повечко пластове хартия, прегънете на четири квадрата и изрежете единия
ъгъл, така че да се получи гръг. Забодете в средата тел с красиво
мънисто или просто карфица. Намачкайте краищата, както е показано на
картинката.
Инструкции за далия:
Вземете
няколко листа хартия, които да прегънете на хармоника. В средата
фиксирайте с тел. После вниателно разделяйте листовете от едната страна.
След това и от другата, докато не се получи пухкаво цвете.
Инструкции за маргартика:
Вземете
няколко листа хартия прегънете на четири квадрата и изрежете, така че
да се получи средно широко листо. Като разгънете трябва да има оформени
общо четири листа, които подреждате шахматно едно върху друго.
Фиксирайте с мънисто и тел или с карфица.
Инструкции за лилия:
Прегънете
на четири няколко листа хартия и от получения квадрат изрежете тънко и
дълго листо. В разгънато състояние трябва да имате общо четири.
Прегънете в средата всеки един от изрязаните листове, като ги фиксирате в
средата с кървица. Така всяко листо ще има различна посока.
Инструкции за роза:
Прегънете
на четири няколко листа хартия и изрежете поне четири размера
капкообразни листа с дръжка от долу. Вземете бяло букетиче тичинки и
около него събирайте листата за розата, от най-малко към най-голяма,
като фиксирате със зелена флорална лента или тиксо.
Сега
вече имате много и различни цветя, които нежно и внимателно закачвайте
за формата. Подреждайте по размер, цвят и вид, за да създадете богат и
свеж вид. Източник: lovelyandgracious
0 коментара:
Публикуване на коментар